TEAM BUILDING AKTIVNOSTI

Katamaran na Dunavu - Novi Sad

Trajanje:
3 SATA
Veličina Grupe:
4 - 15
Cena / Osobi:
29.500 RSD
ZATRAŽITE POZIV
ZATRAŽITE PONUDU
O AVANTURI

Dobrodošli na katamaran Djuraman – vaša vrata ka nezaboravnom avanturističkom iskustvu na prelepom Dunavu!

Katamaran Djuraman je elegantno plovilo koje vam omogućava da istražite čari Dunava na nezaboravan način.

Sa svojim maksimalnim kapacitetom od 15 osoba, idealan je izbor za porodična okupljanja, prijateljska druženja, timbilding događaje, rođendanske proslave, ili bilo koju drugu posebnu priliku koju želite obeležiti na vodi.

Naša posada će vas toplo dočekati i pružiti vam vrhunsku uslugu tokom celog vašeg putovanja.

Katamaran Djuraman nudi prostranu palubu za sunčanje, tako da možete uživati u prelepom pogledu na obalu Dunava i osećati svežinu reke dok vetar miluje vaše lice.

Unutrašnjost katamarana opremljena je svim pogodnostima kako biste se osećali udobno i opušteno.

Uživajte u udobnim sedištima i prostranom prostoru za druženje. Na raspolaganju vam je i opremljena kuhinja, gde naša posada može pripremiti osvežavajuće napitke i ukusne obroke po vašoj želji.

ZATRAŽITE PONUDU
JOŠ DETALJA

Bilo da želite organizovati opuštajuću krstarenje Dunavom, istražiti prelepe obale i plaže, ili se upustiti u avanturističke vodene sportove, katamaran Djuraman je spreman da vam pruži sve što vam treba za nezaboravno iskustvo.

Sigurnost naših putnika je naša najviša briga, stoga smo opremljeni svim potrebnim sigurnosnim sredstvima i pratimo sve bezbednosne protokole.

Iskusite čaroliju Dunava na jedinstven način uz katamaran Djuraman.

Naša posada će se pobrinuti da vaše putovanje bude nezaboravno, ispunjeno smehom, radosti i nezaboravnim trenucima.

Rezervišite svoje mesto na katamaranu Djuraman već danas i krenite na putovanje koje će vas osvežiti duhom i dušom!

Dođite sa svojim najbližima i prijateljima, jer avanture na Dunavu su najlepše kad se dele s onima koje volimo. Vidimo se na katamaranu Djuraman!

Kontakt: 0638275552 Branko

Ukoliko želite da nekom poklonite vaučer za ovu avanturu pozovite nas: 0638275552
ZATRAŽITE PONUDU

ŠTA SU DRUGI REKLI
O AVANTURI?

Vožnja katamaranom po Dunavu je bila nezaboravan doživljaj! Uživala sam u prelepom pogledu na Petrovaradinsku tvrđavu iz vode, a rakovački Dunavac je bio pravo otkriće. Preporučujem svima da iskuse ovaj jedinstveni pogled na naš grad!
Mirna Mandaric
Novi Sad
Vožnja katamaranom po Dunavu kod Novog Sada je bila prava avantura! Osim što sam imao priliku da vidim prelep Strand sa vode, vožnja pored Sodrosa je bila zaista poseban doživljaj. Preporučujem svima da osete ovu jedinstvenu kombinaciju mira i zadovoljstva.
Luka
Sombor
Uživala sam u vožnji katamaranom po Dunavu kod Novog Sada! Rakovački Dunavac je bio pravo otkriće za mene, a pogled na tvrđavu i Strand sa vode je bio nešto što ne smete propustiti. Sjajno iskustvo koje svima toplo preporučujem!
Jovana Jerkovic 
Novi Sad

POPULARNE
TEAM BUILDING AKTIVNOSTI

Trajanje:
2+ SATA
Grupe:
5 DO 100
Cena / Osobi
2.000 RSD

Hiking ture - Fruška gora

Hiking ture teambuilding Fruska gora. Posebne pesacke ture do najlepsih lokaliteta sa iskusnim vodicima. Fruskorama tim vam nudi kljuc u ruke.
Trajanje:
3 SATA
Grupe:
5+
Cena / Osobi
4.000 RSD

Jeep avantura - Fruška gora

Naša tura obuhvata posete raznim lokalitetima Fruške Gore, kao što su jezera, manastiri i vidikovci. Kroz brdovite predele, preći ćemo preko off-road staza koje vode do skrivenih bisera prirode
Trajanje:
3 SATA
Grupe:
3+
Cena / Osobi
2.400 RSD

Streličarstvo - Fruška gora

Streličarstvo, umetnost gađanja strelom iz luka prema meti, ima duboko ukorenjenu tradiciju i istoriju koja seže do pradavnih vremena.

Započnite vašu
avanturu danas!

Ili nas pozovite: 063 827 5552
09:00 - 20:00 Ponedeljka-Petka

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram