Čardak Stanišić

Sremska Kamenica
Tip smeštaja:
Vikendica
Lokacija:
Sremska Kamenica
Kapacitet:
10-20 osoba
Cena po danu:
Radni dan:
od 100€

Vikend:
od 100€

Dnevno druženje bez noćenja:
od 100€

Momačko/devojačko:
od 100€

Par:
od 100€
Udaljenost:
10 km od centra Novog Sada
3 km od prodavnice
4 km od restorana
Opis smeštaja:

Čardak Stanišić vam pruža odmor na svega 10 minuta vožnje od centra Novog Sada. Poseduje prelepo dvorište sa preko 1000 stabala raznog voća i neverovatnim pogledom na grad od koga bukvalno zastaje dah. Letnjikovac za proslave i druženje do 30 osoba učiniće da vaša slavlja ostanu upamćena u prelepom Fruškogorskom ambijentu.

Veliki bazen okružen zelenilom i prelepom plažom sa ležaljkama i tuševima i dogrevanjem vode po potrebi, idealan je za odmor u letnjim danima.

Čardak Stanišić je pokriven Wi fi mrežom i pruža vam komfor povezanosti sa internetom svakog trenutka. Gostima je na raspolaganju besplatan , privatan parking. Radi vaše bezbednosti, domaćini su obezbedili i video nadzor.Vaši kućni ljubimci su dobrodošli, bez dodatne novčane nadoknade.
 
Čardak Stanišić se nalazi u srcu sedam ruža vetrova i zbog te specifičnosti, ma koliko da je toplo uvek ima blagog povetarca što je idealno leti kada su visoke temperature.
 
Na ovom prelepom mestu bićete  bukvalno sami, ovde nema buke, gužve, komšija i to je zaista tako, znači ako Vam je potreban pravi odmor tu je Čardak Stanišić.
Opcije smeštaja:
Otvoreni bazen
Grejanje
Pristup za invalidska kolica
Zatvoreni bazen
Klima
Teretana
Free WiFi
Kuhinja
TV (kablovska)
Đakuzi
Parking
Za pušače
Opremu za roštilj
Pet Friendly
Za nepušače
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram