Riverside pool villa - Sremski Karlovci

Banstol, Sremski Karlovci
Tip smeštaja:
Vila
Lokacija:
Banstol, Sremski Karlovci
Kapacitet:
10+ osoba
Cena po danu:
Radni dan:
500-700€
Udaljenost:
5 km od centra
3km od restorana
4km do prodavnice
Opis smeštaja:

Riverside pool villa luksuzni objekat smešten u prelepim Sremskim Karlovcima. Jedinstveni pogled na Karlovačke vinograde ostaviće Vas bez daha, a zvuk vodenog slapa u bazenu okružen sa preko 200 sadnica cveća uvešće vas u svet hedonizma.

Savremeni stil Riverside pool ville, ušuškan u tišini prirode, predstavlja jedinstven prostor za obeležavanje važnih događaja i posebnih trenutaka. Skriveno od svakodnevnog, harmonija prostora i pažljivo osmišljenih detalja pretvoriće se u jedinstvenu i posebnu atmosferu, neophodnu za proslave devojačkih večeri, ceremoniju vašeg venčanja, svečanu priliku i proslavu bitnih trenutaka, kao što su rođendani, krštenja, baby shower.

Udoban i moderan ambijent garantuje prijatno iskustvo gostima korporativnih događaja i aktivnosti, promocije proizvoda, tim bildinga, kao i neophodnu relaksaciju koju vam pruža mogućnost prenoćišta u vili, odmor u bazenu na otvorenom ili roštiljanje sa prijateljima i familijom. Riverside pool villa je postala brend za luksuzne objekate koji se izdaju za posebne prilike u kojima Vi možete biti domaćin događaja organizovanog u potpunoj privatnosti našeg prostora i oduševiti vaše goste.

Profesionalan i predusretljiv tim Riverside pool ville će, uz apsolutnu angažovanost oko organizacije i dekoracije, učiniti vaše događaje jedinstvenim. Dozvolite nam da zajedno obeležimo bitne trenutke onako kako ste ih vi zamislili! “Inspirisani uživanjem”

Opcije smeštaja:
Otvoreni bazen
Grejanje
Pristup za invalidska kolica
Zatvoreni bazen
Klima
Teretana
Free WiFi
Kuhinja
TV (kablovska)
Đakuzi
Parking
Za pušače
Opremu za roštilj
Pet Friendly
Za nepušače
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram