Tiara Casa

Sremska Kamenica
Tip smeštaja:
Vila
Lokacija:
Sremska Kamenica
Kapacitet:
10-12 osoba
Cena po danu:
Radni dan:
od 300€

Vikend:
od 300€

Dnevno druženje bez noćenja:
od 300€
Udaljenost:
udaljenost od centra: 8km
udaljenost od restorana: 1.5km
udaljenost od prodavnice: 1km
Opis smeštaja:

Lux Vila za kratkoročno izdavanje Tiara Casa, nalazi se na samo 8km od centra Novog Sada, u naselju Bocke na Fruškoj Gori. Tiara Casa je namenjena za devojačke večeri, manja okupljanja i slavlja, team building ili ukoliko neko jednostavno želi da uživa daleko od gradske buke. Vila je potpuno nova i komplet opremljena modernim i posebno biranim komadima nameštaja.

Vila sadrži tri spavaće sobe i kapaciteta je 10 mesta za spavanje. Za hladne zimske dane obezbeđen je kamin, kao i zatvoreni bazen, u kom je temperatura vode konstantno 30 stepeni. Objekat poseduje tri prostrane terase, od kojih je svaka posebna na svoj način, i svaka pruža jedinstven pogled na Frušku goru, Tvrđavu ili na grad. U okviru poseda obezbeđeno je 5 parking mesta.

U vili je obezbeđen wi-fi, kablovska tv, klima, ozvučenje sa pojačalom na zatvorenom bazenu. Takođe su obezbeđeni peškiri, posteljina, escajg, posuđe, roštilj. Ukoliko je potrebno vršimo i usluge organizacije događaja, keteringa, fotografa, dodatnog osoblja.

Opcije smeštaja:
Otvoreni bazen
Grejanje
Pristup za invalidska kolica
Zatvoreni bazen
Klima
Teretana
Free WiFi
Kuhinja
TV (kablovska)
Đakuzi
Parking
Za pušače
Opremu za roštilj
Pet Friendly
Za nepušače
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram