Todor boutique house

Sremska kamenica/Popovica
Tip smeštaja:
Vila
Lokacija:
Sremska kamenica/Popovica
Kapacitet:
8 osoba
Cena po danu:
Radni dan:
200 do 550 evra

Vikend:
200 do 550 evra

Dnevno druženje bez noćenja:
200 do 550 evra

Momačko/devojačko:
200 do 550 evra

Par:
Po dogovoru
Udaljenost:
od centra grada Novog Sada 10km.
nabliži restoran udaljen nepunih 1 km
400m od prodavnice
Opis smeštaja:

Nalazimo se na svega 10 minuta vožnje kolima od Novog Sada u naselju Sremska Kamenica. Kategorisani smo kao turističko domaćinstvo sa 4*. Na imanju od 1.000 m2 se nalazi kuća iz koje se prostire panoramski pogled na Novi Sad i Frušku goru. Kuća ima prizemlje i galeriju i kapacitet za prenoćište je za 8 osoba.

U otvorenom konceptu prostora prizemlja nalaze kuhinja, trpezarija i dnevna soba kao i dve spavaće sobe i kupatilo. Galerija u potkrovlju kuće je specifično opremljen prostor namenjen samo za spavanje. Direktna komunikacija iz dnevne sobe sa terasom i bazenom sa ležaljkama čini ovj prostor jedinstvenom celinom koju upotpunjuje pogled na reku, planinu i Trvrđavu.

Romantičan letnjikovac natkriven vinovom lozom kao i paviljon sa baldahinima su dodatan sadržaj koji se nadovezuje i povezuje moderno opremljen prostor sa dvorištem. Ušuškano zadnje dvorište čini kaskadni travnjak sa prostorom za relaksaciju i uživanje kako za odrasle tako i za decu; roštilj, ležaljke i fire pit upotpunjuju ugođaj.

Gostima je na otovorenom prostoru tokom letnje sezone na raspolaganju i moderan tuš od drvenih elemenata sa toplom vodom kao i zaseban toalet.

Opcije smeštaja:
Otvoreni bazen
Grejanje
Pristup za invalidska kolica
Zatvoreni bazen
Klima
Teretana
Free WiFi
Kuhinja
TV (kablovska)
Đakuzi
Parking
Za pušače
Opremu za roštilj
Pet Friendly
Za nepušače
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram