Fruskorama Treasure Hunt – Otkrij Skrivena Blaga Novog Sada i Fruske Gore!

Fruskorama Treasure Hunt – Otkrij Skrivena Blaga Novog Sada i Fruske Gore!

Cena: od 30 eur po osobi
Broj osoba: 5 ili više

Dobrodošli u avanturu vašeg života – Fruskorama Treasure Hunt! Da li ste spremni da se upustite u uzbudljivu potragu za skrivenim blagom, dok istražujete čuda Novog Sada i lepote Fruske Gore? Ova nezaboravna aktivnost je savršena za timsku izgradnju, spajajući uzbudljivu trku sa šarmom lokalne kulture. Fruskorama je sajt koji vas vodi na nezaboravno putovanje, otkrivajući tajne ova dva čarobna mesta, i omogućavajući vam da stvorite uspomene koje će trajati ceo život!

Šta je Fruskorama Treasure Hunt?

Fruskorama Treasure Hunt je inovativna i uzbudljiva aktivnost lova na blago koja se odvija na teritoriji Novog Sada i Fruske Gore. Naša ekipa stručnjaka je temeljno istražila ovu prelepu oblast kako bi kreirala seriju zagonetki, izazova i tragova koji će vas voditi kroz istorijske spomenike, slikovite pejzaže i autentična mesta. Ova aktivnost nije samo trka, već i prilika da timovi pokažu svoju kreativnost, rešavanje problema i timski duh dok zajedno rade na rešavanju izazova.

Šta Da Očekujete:

  1. Uzbudljive Zagonetke: Naš tim stručnjaka je pažljivo osmislio zagonetke koje će vas provesti kroz skrivena blaga Novog Sada i Fruske Gore. Razmišljajte brzo, budite lukavi i koristite svoje veštine timskog rada kako biste rešili svaku zagonetku i otkrili sledeći trag.
  2. Istraživanje Lokalne Kulture: Fruskorama Treasure Hunt nije samo igra, već i prilika da se upoznate sa bogatom istorijom, kulturom i tradicijom ovog područja. Posetićete lokalne atrakcije, muzeje, manastire i znamenitosti, otkrivajući priče koje čine ovo mesto jedinstvenim.
  3. Timski Duh: Ova aktivnost je idealna za izgradnju timskog duha. Radite zajedno, delite ideje i podržavajte se međusobno dok prolazite kroz izazove i uspone ove avanture.
  4. Nezaboravne Uspomene: Fruskorama Treasure Hunt će vam pružiti nezaboravno iskustvo i uspomene koje će trajati ceo život. Fotografišite se, smejte se, rešavajte zagonetke i zajedno stvarajte priče koje ćete prepričavati godinama.

Kako Se Pridružiti:

Pridružite se Fruskorama Treasure Hunt tako što ćete posetiti našu web stranicu i rezervisati svoje mesto za sledeću avanturu. Ova aktivnost je savršena za timsku izgradnju, porodične događaje ili bilo koju grupnu aktivnost koja traži uzbudljivu i angažujuću avanturu.

Fruskorama Treasure Hunt je više od obične trke. To je prilika da se povežete sa svojim kolegama, porodicom ili prijateljima na dubljem nivou, istražeći bogatstvo Novog Sada i Fruske Gore. Pridružite nam se i doživite nezaboravnu avanturu, stvarajući veze i uspomene koje će trajati ceo život. Fruskorama vas poziva da se pridružite ovoj uzbudljivoj potrazi za skrivenim blagom – spremni ste za izazov? Očekujemo vas na sledećoj potrazi!


Ukoliko želite da nekom poklonite vaučer za ovu avanturu pozovite nas: 0638275552