TEAM BUILDING AKTIVNOSTI

Fruskorama Treasure Hunt – Otkrij Skrivena Blaga Novog Sada i Fruske Gore!

Trajanje:
1.5 SATI
Veličina Grupe:
10+
Cena / Osobi:
1.200 RSD
ZATRAŽITE POZIV
ZATRAŽITE PONUDU
O AVANTURI

Dobrodošli u avanturu vašeg života – Fruskorama Treasure Hunt!

Da li ste spremni da se upustite u uzbudljivu potragu za skrivenim blagom, dok istražujete čuda Novog Sada i lepote Fruske Gore? Ova nezaboravna aktivnost je savršena za timsku izgradnju, spajajući uzbudljivu trku sa šarmom lokalne kulture. Fruskorama je sajt koji vas vodi na nezaboravno putovanje, otkrivajući tajne ova dva čarobna mesta, i omogućavajući vam da stvorite uspomene koje će trajati ceo život!

Šta je Fruskorama Treasure Hunt?

Fruskorama Treasure Hunt je inovativna i uzbudljiva aktivnost lova na blago koja se odvija na teritoriji Novog Sada i Fruske Gore. Naša ekipa stručnjaka je temeljno istražila ovu prelepu oblast kako bi kreirala seriju zagonetki, izazova i tragova koji će vas voditi kroz istorijske spomenike, slikovite pejzaže i autentična mesta. Ova aktivnost nije samo trka, već i prilika da timovi pokažu svoju kreativnost, rešavanje problema i timski duh dok zajedno rade na rešavanju izazova.

ZATRAŽITE PONUDU
JOŠ DETALJA

Šta Da Očekujete:

  1. Uzbudljive Zagonetke: Naš tim stručnjaka je pažljivo osmislio zagonetke koje će vas provesti kroz skrivena blaga Novog Sada i Fruske Gore. Razmišljajte brzo, budite lukavi i koristite svoje veštine timskog rada kako biste rešili svaku zagonetku i otkrili sledeći trag.
  2. Istraživanje Lokalne Kulture: Fruskorama Treasure Hunt nije samo igra, već i prilika da se upoznate sa bogatom istorijom, kulturom i tradicijom ovog područja. Posetićete lokalne atrakcije, muzeje, manastire i znamenitosti, otkrivajući priče koje čine ovo mesto jedinstvenim.
  3. Timski Duh: Ova aktivnost je idealna za izgradnju timskog duha. Radite zajedno, delite ideje i podržavajte se međusobno dok prolazite kroz izazove i uspone ove avanture.
  4. Nezaboravne Uspomene: Fruskorama Treasure Hunt će vam pružiti nezaboravno iskustvo i uspomene koje će trajati ceo život. Fotografišite se, smejte se, rešavajte zagonetke i zajedno stvarajte priče koje ćete prepričavati godinama.

Kako Se Pridružiti:

Pridružite se Fruskorama Treasure Hunt tako što ćete posetiti našu web stranicu i rezervisati svoje mesto za sledeću avanturu. Ova aktivnost je savršena za timsku izgradnju, porodične događaje ili bilo koju grupnu aktivnost koja traži uzbudljivu i angažujuću avanturu.

 

Fruskorama Treasure Hunt je više od obične trke. To je prilika da se povežete sa svojim kolegama, porodicom ili prijateljima na dubljem nivou, istražeći bogatstvo Novog Sada i Fruske Gore. Pridružite nam se i doživite nezaboravnu avanturu, stvarajući veze i uspomene koje će trajati ceo život. Fruskorama vas poziva da se pridružite ovoj uzbudljivoj potrazi za skrivenim blagom – spremni ste za izazov? Očekujemo vas na sledećoj potrazi!

ZATRAŽITE PONUDU

ŠTA SU DRUGI REKLI
O AVANTURI?

Great expirience. Amazing way to exlpore the city.
Marion
Radili smo igricu treasure hunt u Vrdniku. bilo je jako zabavno uz igru smo obisli i sve najzanimljivije lokalitete poput kule.
Denis M.
Centar Novog Sda smo upoznali na skroz drugaciji nacin i obislio mesta poznata samo lokalcima a pritom se lepo zabavili. Preporucujem svakome da proba definitivno.
Marija K.
Letenje paraglajderom - Fruška gora

POPULARNE
TEAM BUILDING AKTIVNOSTI

Trajanje:
2+ SATA
Grupe:
5 DO 100
Cena / Osobi
2.000 RSD

Hiking ture - Fruška gora

Hiking ture teambuilding Fruska gora. Posebne pesacke ture do najlepsih lokaliteta sa iskusnim vodicima. Fruskorama tim vam nudi kljuc u ruke.
Trajanje:
3 SATA
Grupe:
5+
Cena / Osobi
4.000 RSD

Jeep avantura - Fruška gora

Naša tura obuhvata posete raznim lokalitetima Fruške Gore, kao što su jezera, manastiri i vidikovci. Kroz brdovite predele, preći ćemo preko off-road staza koje vode do skrivenih bisera prirode
Trajanje:
3 SATA
Grupe:
3+
Cena / Osobi
2.400 RSD

Streličarstvo - Fruška gora

Streličarstvo, umetnost gađanja strelom iz luka prema meti, ima duboko ukorenjenu tradiciju i istoriju koja seže do pradavnih vremena.

Započnite vašu
avanturu danas!

Ili nas pozovite: 063 827 5552
09:00 - 20:00 Ponedeljka-Petka

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram