Streličarstvo – Fruška gora

Streličarstvo – Fruška gora

Cena: Od 20eur
Broj osoba: min 3

Streličarstvo, umetnost gađanja strelom iz luka prema meti, ima duboko ukorenjenu tradiciju i istoriju koja seže do pradavnih vremena. Na Fruškoj Gori, ova veština dobija posebnu dimenziju zahvaljujući prelepom okruženju, koje pruža idealne uslove za praktikovanje streličarstva. Sa svojim prostranim livadama, šumama i stazama, planina stvara savršen ambijent za streličarske entuzijaste koji žele poboljšati svoje veštine ili jednostavno uživati u opuštajućem vežbanju u prirodi. Ova aktivnost je pogodna za timove tj team building na Fruškoj gori gde bi se razvile kompetativne osobone kod svih učesnika.

  1. Streličarstvo:

Učesnici će imati priliku da koriste profesionalne lukove i strele pod nadzorom iskusnih instruktora. Upoznavanje sa osnovnim tehnikama gađanja mete.
Takmičenje u preciznosti gađanja sa različitih udaljenosti.

  1. Air Soft Pistolji:

Uzbudljive igre sa air soft pistoljima u prirodnom okruženju. Taktičke vežbe sa air soft oružjem pod vođstvom instruktora. Simulacija borbenih situacija kako bi se poboljšala taktička spretnost.

  1. Lovacka Pracka:

Obuka u upotrebi lovačke pracke. Vežbe preciznosti i brzine gađanja različitih ciljeva.
Vođene radionice o lovackim tehnikama.

  1. Surikene:

Učesnici će imati priliku da se upuste u veštine bacanja surikena (japanske metalne zvezde). Upoznavanje sa različitim tehnikama bacanja i gađanja ciljeva.

Dodatni sadržaji:

Sigurnosna oprema (zaštitne maske, naočare, rukavice) će biti obezbeđena za sve učesnike.
Osveženje i lagane grickalice će biti dostupni tokom celog događaja.
Profesionalni fotografi će zabeležiti najbolje trenutke tokom aktivnosti.

Cena:
Cena paketa po učesniku će zavisiti od broja učesnika, trajanja događaja i dodatnih opcija koje izaberete. Molimo vas da nas kontaktirate radi detaljnog razgovora o cenama i prilagođavanju paketa vašim potrebama.


Ukoliko želite da nekom poklonite vaučer za ovu avanturu pozovite nas: 0638275552