Letenje paraglajderom Fruška gora

Letenje paraglajderom Fruška gora

Cena: Od 80eur
Broj osoba: Min 1

 Osetite potpunu slobodu, moć i lepotu prirode, bez gužve i buke, zaboravite brige i promenite perspektivu – pogledajte svet iz ugla koja će vam oduzeti dah. Let paraglajderom je sport koji će vam pružiti iskustvo letenje, bezbedan i lak način da ostvarite san o letenju.

U tandemu sa našim pilotom, gore, nebu pod oblacima, osetićete zašto se za paraglajding kaže da je najefikasniji i najbolji način da:

   1. doživite iskustvo najbliže letenju ptica, osećaj potpune slobode

   2. da se oslobodite stresa

   3. osetite pravu dozu adrenalina

   4. osetite šta znači spojiti se sa prirodom

   5. osetite drugu dimenziju realnosti

Odabrali smo najbolje mesto u Vojvodini za letenje – Titelski breg sa kog se pruža neverovatan pogled na veličanstveno prostranstvo ravnice, pogled na Carsku baru, ušće Tise u Dunav i Frušku goru. Uz pomoć vuče automobila dostižemo visinu od 500m, i tada smo u potpuno slobodnom letu. Paraglajder je jedrilica kojom se leti.

To nije padobran niti ćemo skakati iz aviona. Postupnim tempom uzdizanja imate dovoljno vremena da se naviknete na novo okruženje, pustite da vas utisci i uzbuđenje savladaju. A onda, na željenoj visini dolazi onaj najlepši deo – trenutak kada se u potpunosti prepuštate uživanju, lepoti prirode, neverovatnoj avanturi.  

 

Sigurnost pre svega

Kao aktivni i posvećeni piloti paraglajdera, veliku pažnju posvećujemo bezbednosti putnika i kvalitetu opreme. Provere se vrše pred svaki let, a tada ćemo vas upoznati sa svim detaljima, opremom i planom leta.

Sve ostalo je naša briga, vaše je da uživate u udobnosti sedišta. Da, oprema za tandem let paraglajderom podrazumeva sedište za putnika odnosno vas, udobnije od svake kancelarijske fotelje.

 

Kada letimo?


Povoljne vremenske prilike su sve što nam je potrebno – slab do umeren vetar bez padavina. Temperatura na visini leta niža za samo jedan do par stepeni, tako da će vam biti dovoljan jedan sloj odeće više. Važno je da ste u udobnoj odeći i patikama kako bi mogli lako da potrčite tokom poletanja.

Ako želite da letite sa nama, dovoljno je da nas pozovete kako bismo u skladu sa vremenskim uslovima dogovorili najbolji termin za vas.
Na svako pitanje ćemo rado odgovoriti, kao i ono najčešće: Da, normalno je da imate strah od visine, ali NE neće vas to sprečiti da uživate. Ne morate da budete zaljubljenik u ekstremne sportove i velike brzine. Sve što je potrebno jeste vaša volja i želja da se upustite u nešto novo i uzbudljivo. Let paraglajderom odagnaće sve strahove, pružiće vam priliku da pogledate svet drugim očima, osetite nešto nesvakidašnje.

Uključeno u cenu

Vodič i plan programa.

Nije uključeno u cenu

Individualno hrana i piće po učesniku.

Napomena

U slučaju lošeg vremena otkazujemo turu za prvi naredni slobodan termin.


Ukoliko želite da nekom poklonite vaučer za ovu avanturu pozovite nas: 0638275552