TEAM BUILDING AKTIVNOSTI

Obilazak katakombi Petrovaradinska tvrđava - Fruška gora

Trajanje:
2+ SATA
Veličina Grupe:
5-50 OSOBA
Cena / Osobi:
OD 1.000 RSD
ZATRAŽITE POZIV
ZATRAŽITE PONUDU

Zaronite s nama u avanturu duboko ispod površine Petrovaradinske tvrđave i otkrijte tajanstveni labirint podzemnih hodnika koji se proteže na preko 33 km. Postanite deo ekipe koja je posvećena otkrivanju misterija ovog monumentalnog sistema odbrane, koji predstavlja najočuvaniji i najveći podzemni odbrambeni sistem u Evropi.

Na početku ture, sastajemo se na odredištu koje će vam biti dostavljeno nakon dogovora, gde ćete upoznati ostale članove ekspedicije i saznati puni naziv ove veličanstvene tvrđave koja se prostire kroz Bačku i Srem. Tu će vam biti predstavljena detaljna mapa tvrđave, kao i osnovna podela njenih delova.

Nakon upoznavanja s gornjim delom tvrđave, spuštamo se u podzemlje. Pre ulaska u mrak, detaljno ćemo vas uputiti o pravilima ponašanja i komunikacije u ovom neobičnom okruženju. Kada zakoračimo u potpuni mrak, upalit ćemo baterijske lampe i mobilne telefone kako bismo se prilagodili uslovima.

U dubinama tvrđave, ekspedicija se deli na dve ekipe koje istražuju različite pravce, a zatim se ponovno sastaju. Demonstriraćemo vam kontranapadne taktike koje je Hrišćanska vojska koristila u odbrani od moćnog Osmanskog carstva. Dok hodamo hodnicima, zastajkujemo na mestima gde sunčeva svetlost prodire kroz otvore i stvara zanimljive senke, praveći fotografije i planirajući dalji tok ekspedicije.

Posebno ćemo posetiti bunar Cara Josifa, gde je davne 1768. godine car pio vodu u pratnji vojnih inženjera. Uživajte u akustici jedne od najdubljih tačaka sistema pre nego što se polako vraćamo na površinu.

Po završetku ture, odlazimo na kafu ili piće, gde ćemo razgovarati o pređenoj ruti i legendama koje smo čuli. Bićete u mogućnosti da podelite svoje utiske i doživljaje s ostalim članovima ekspedicije.O AVANTURI
ZATRAŽITE PONUDU
JOŠ DETALJA

Pravila i Informacije

  • Parking i Sastajanje: Ako dolazite kolima, možete se parkirati na parkingu ispred restorana Trag Rode i Mačka ili na parkingu ispred muzeja grada Novog Sada.
  • Trajanje Ture: Tura traje između 2 i 3 sata, ali može trajati i duže.
  • Oblačenje: Preporučuje se udobna obuća i slojevita odeća prilagođena vremenskim uslovima.
  • Rasveta, Kamera, Video: Ponesite mobilni telefon i baterijsku lampu za osvetljenje. Snimanje je dozvoljeno.
  • Hrana, Piće i Cigarete: Možete poneti lagane obroke i pića. Pušenje je dozvoljeno samo uz saglasnost grupe.
  • Pažnja: Učestvujete na sopstvenu odgovornost. Potrebno je potpisati izjavu o odricanju odgovornosti pre ulaska u sistem.
  • Vazduh i Kiseonik: Kiseonika ima dovoljno, a vazduh nije ustajao.
  • Totalni Mrak: Ekspedicija uključuje boravak u totalnom mraku, osim na mestima gde prodire svetlost kroz otvore.
  • Dubina: Sistem se proteže od 120 do 76,6 metara nadmorske visine.
  • Klaustrofobija: Ako ste klaustrofobični, savetujemo da ne učestvujete u turi.

Pripremite se za nezaboravno iskustvo istraživanja podzemnog sveta Petrovaradinske tvrđave i postanite deo neispričane istorije koja čeka da bude otkrivena.

Kontaktirajte nas danas da biste rezervisali svoje mesto i doživeli nezaboravno iskustvo sa Fruskoramom!

 

Kontakt: 0638275552

Ukoliko želite da nekom poklonite vaučer za ovu avanturu pozovite nas: 0638275552
ZATRAŽITE PONUDU

Ili nas pozovite na telefon: 0638275552

ŠTA SU DRUGI REKLI
O AVANTURI?

Tako misticne i zagonetne za istrazivanje. Bilo je jako zabavno
Bernard O.
Bilo je jako uzbudljivo pogotovo kada smo dobili zabavne zadatke.
Mario
Levi 9
Uvek me je zanimala istorija i sada smo imali priliku da iz prve ruke zavirimo u svet misterioznih katakombi tvrdjave u pratnji iskusnih i zabavnih vodica
Valerija
Beograd

POPULARNE
TEAM BUILDING AKTIVNOSTI

Trajanje:
2+ SATA
Grupe:
5 DO 100
Cena / Osobi
2.000 RSD

Hiking ture - Fruška gora

Hiking ture teambuilding Fruska gora. Posebne pesacke ture do najlepsih lokaliteta sa iskusnim vodicima. Fruskorama tim vam nudi kljuc u ruke.
Trajanje:
3 SATA
Grupe:
5+
Cena / Osobi
4.000 RSD

Jeep avantura - Fruška gora

Naša tura obuhvata posete raznim lokalitetima Fruške Gore, kao što su jezera, manastiri i vidikovci. Kroz brdovite predele, preći ćemo preko off-road staza koje vode do skrivenih bisera prirode
Trajanje:
3 SATA
Grupe:
3+
Cena / Osobi
2.400 RSD

Streličarstvo - Fruška gora

Streličarstvo, umetnost gađanja strelom iz luka prema meti, ima duboko ukorenjenu tradiciju i istoriju koja seže do pradavnih vremena.

Započnite vašu
avanturu danas!

Ili nas pozovite: 063 827 5552
09:00 - 20:00 Ponedeljka-Petka

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram