Panoramski let avionom nad Fruškom gorom

Panoramski let avionom nad Fruškom gorom

Cena: 150eur
Broj osoba: od 2-3

Dobrodošli u uzbudljivo iskustvo panoramskog letenja avionom ROBIN, sa našim iskusnim pilotom koji je i instruktor letenja! Ovo je prilika da osetite uzbuđenje slobode dok lebdite nebom i uživate u spektakularnim pejzažima Fruške gore.


O Avionu: Robin je jedan od najpouzdanijih civilnih aviona na svetu, savršen za panoramsko letenje. Naš iskusni pilot i instruktor osiguraće vašu sigurnost i pružiti vam nezaboravno iskustvo.


O Letu: Panoramsko letenje može se rezervisati za dvoje ili troje putnika. Cena za dvoje putnika iznosi 150 evra, dok je za troje putnika cena 200 evra. Svaka tura traje oko 30 minuta, tokom kojih ćete imati priliku videti nebeske visine i prelepe pejzaže ispod sebe.


Uslovi: Molimo vas da imate na umu da ukupna težina putnika ne sme prelaziti 360 kg. Možete birati da letite sa još jednom osobom ili dovesti dodatnog prijatelja ili člana porodice sa sobom.


Kako Rezervisati: Za rezervaciju vašeg mesta u ovom uzbudljivom panoramskom letenju, kontaktirajte nas unapred. Naš tim je spreman da vam pruži nezaboravno iskustvo letenja iz snova.

Nemojte propustiti priliku da doživite Frušku goru iz perspektive ptice i stvorite uspomene koje će trajati zauvek. Spremni smo da vas povedemo na ovu nezaboravnu avanturu nebom. Vidimo se u vazduhu!

0638275552


Ukoliko želite da nekom poklonite vaučer za ovu avanturu pozovite nas: 0638275552