TEAM BUILDING AKTIVNOSTI

Terensko jahanje konja

Trajanje:
1 SAT
Veličina Grupe:
2+
Cena / Osobi:
2.000 RSD
ZATRAŽITE POZIV
ZATRAŽITE PONUDU
O AVANTURI

Na leđima konja, preko brda i dolina, pored jezera i potoka, kroz šumu i livade – dođite u Šumsku štalu i uživajte u jahanju konja na Fruškoj gori!

Terensko jahanje je prava avantura za sve – decu i odrasle, mlade i stare, jahače i one koji će to tek postati.

Povedite svoju porodicu, prijatelje, partnera ili dođite sami i otkrijte čari jahanja konja u prirodi – terensko jahanje je u ponudi tokom cele godine.

Staze za terensko jahanje

Sve staze su dostupne početnicima, koji pre polaska na stazu dobijaju kratku obuku potrebnu za jahanje na terenu, a vodič staze ide peške uz jahače kako bi pripomogao ukoliko zatreba.

Iskusni jahači ove staze mogu da prelaze i u kasu i galopu, a vodič staze je tada na konju ispred jahača.

Za one koji žele da savladaju veštinu jahanja, kako bi mogli da uživaju u rekreativnom terenskom jahanju, dostupna je škola jahanja. 

Termin za terensko jahanje je potrebno zakazati barem jedan dan unapred!

Možete nas kontaktirati i rezervisati termin i nekoliko dana unapred, što je naročito preporučljivo ukoliko želite da dođete tokom vikenda, kada je veća zauzetost termina.

ZATRAŽITE PONUDU
fruskorama vaucer
JOŠ DETALJA

1. Zeleno srce

Ova kratka staza idealna je za sve one koji žele da se samo malo opuste u prirodi sa konjima ili da se oprobaju u jahanju konja, kao i za porodice sa malom decom.

Staza vodi do vidikovca sa drvetom čija krošnja je u obliku srca, sa kog se pruža predivan pogled na ceo Novi Sad. 

Dužina staze: 30min (2 km)

Cena: 2000din po osobi

2. Dva vidikovca

Svako ko traži nešto izazovniji, a ujedno i lagani obilazak Fruške gore, na stazi dva vidikovca će upravo to i pronaći! Od Šumske štale, preko Popovičkog jezera do jednog od najlepših vidikovaca Fruške gore. Raznoliki krajolici kroz koje ova staza vodi oduševiće sve prave ljubitelje prirode. Naročitu čar ova staza dobija u kasne popodnevne sate uz zrake zalazećeg sunca! 

Dužina staze: 1h 40min (5,5 km) 

Cena: 4000din po osobi

3. Šumska staza

Dinamičnost i avantura najbolje opisuju ovu stazu, pa svako ko želi nešto zabavnije i izazovnije jahanje, na ovoj stazi će sigurno uživati! Ova staza se posebno preporučuje za vrele letnje dane, kada zelenilo šume pruža hladovinu skoro celom dužinom staze.

Dužina staze: 1h 40min (5 km)

Cena: 5000din po osobi

4. Staza orlova

Za duže uživanje u terenskom jahanju i pravi izlet u prirodi, ova staza je idealan izbor! Obuhvata stazu “Dva vidikovca” i obilazak poznatog vidikovca Orlovo bojište sa kog se pruža pogled na prelepa brda Fruške gore.

Dužina staze: 2h 10min (7 km)

Cena: 5000din po osobi

Uključeno u cenu

Obuka, instruktor, osedlan konj.

Nije uključeno u cenu

Napomena

U slučaju neadekvatnih uslova na terenu usled padavina, dostupan je deo staze do Popovičkog jezera i nazad po ceni od 2.500din po osobi.

Ukoliko želite da nekom poklonite vaučer za ovu avanturu pozovite nas: 0638275552
ZATRAŽITE PONUDU

ŠTA SU DRUGI REKLI
O AVANTURI?

Fenomenalan salas na Fruskoj gori kao i lepo odnegovani konji. Ja sam totalni pocetnik i uzivala sam u obuci kao i jahanju kroz sumu. Odusevljena sam koliko su to pametne zivotinje.
Teodora J.
Vise puta sam bio na ovoj avanturi i svaki put je bilo izuzetno. Ovaj put sam isao sa drustvom sa posla na moju preporuku. Uzivali smo jasuci do vidikovca.
Lazar Sokolovic
Ceo dan nam je bio izuzetan. Vreme nas je posluzilo i posle kratke obuke odmah smo krenuli kroz sumu isli smo u koloni i lepo se ispricali i uzivali.

Dalibor Licina
Beograd

POPULARNE
TEAM BUILDING AKTIVNOSTI

Trajanje:
2+ SATA
Grupe:
5 DO 100
Cena / Osobi
2.000 RSD

Hiking ture - Fruška gora

Hiking ture teambuilding Fruska gora. Posebne pesacke ture do najlepsih lokaliteta sa iskusnim vodicima. Fruskorama tim vam nudi kljuc u ruke.
Trajanje:
3 SATA
Grupe:
5+
Cena / Osobi
4.000 RSD

Jeep avantura - Fruška gora

Naša tura obuhvata posete raznim lokalitetima Fruške Gore, kao što su jezera, manastiri i vidikovci. Kroz brdovite predele, preći ćemo preko off-road staza koje vode do skrivenih bisera prirode
Trajanje:
3 SATA
Grupe:
3+
Cena / Osobi
2.400 RSD

Streličarstvo - Fruška gora

Streličarstvo, umetnost gađanja strelom iz luka prema meti, ima duboko ukorenjenu tradiciju i istoriju koja seže do pradavnih vremena.

Započnite vašu
avanturu danas!

Ili nas pozovite: 063 827 5552
09:00 - 20:00 Ponedeljka-Petka

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram