Kako do više rezervacija za vaš smeštaj?

Datum objave:
09.02.2023
Autor:
fruskorama-admin
Kategorije: 

Postoje nekoliko koraka koje možete napraviti kako biste privukli više gostiju da rezervišu baš vaš smeštaj:

 1. Stvorite atraktivnu web stranicu

  Vaša web stranica bi trebala biti profesionalna, brza i jednostavna za korišćenje. Osigurajte da sadrži sve relevantne informacije o objektu, uključujući fotografije i opise soba.

  • Opis objekta - Uključite detaljne opise objekta, uključujući veličinu, broj soba, lokaciju i dostupne usluge.
  • Fotografije - Pružite što više kvalitetnih fotografija objekta i soba, kako bi potencijalni gosti mogli videti što ih očekuje..
  • Kontakt informacije - Osigurajte da su kontakt informacije objekta dostupne i jasno izražene na web stranici.
  • Usluge i pogodnosti - Iskazite sve dodatne usluge i pogodnosti koje objekt pruža, poput besplatnog pristupa internetu ili besplatnih doručaka.
  • Recenzije - Uključite recenzije prošlih gostiju kako bi potencijalni gosti mogli dobiti uvid u iskustva drugih.
  • Informacije o lokaciji - Dodajte informacije o okolnim atrakcijama, restoranima i drugim znamenitostima, kako bi potencijalni gosti mogli dobiti uvid u ono što im objekt nudi.
  • Cene - Osigurajte da su cijene objekta jasno navedene i dostupne za pregled.
  • Uključivanjem ovih elemenata, vaša web stranica za izdavanje smeštaja postaće atraktivna i korisna za potencijalne goste, što će vam pomoći u privlačenju više rezervacija.

   Vaš smeštaj možete dodati u našu bazu na sajtu svi smeštaji Fruške gore.

 2. Napravite giveaway za vaše goste

  Ukoliko imate slobodnih dana u budućem periodu preporučujemo vam da kreirate giveaway tj. poklon noćenje gostima uz nagradnu igru na društvenim mrežama. Kroz ovu akciju ćete izazvati viralnu objavu pri kojoj će vam uz povećan broj pratilaca doće i nove rezervacije.

 3. Angažujte se na društvenim mrežama

  Ako imate aktivan nalog na društvenim mrežama poput Facebooka ili Instagrama, koristite ga da privučete pažnju na svoj objekt i podijelite sadržaj koji će zainteresirati potencijalne goste. Uključivanje influensera iz oblasti turizma je takodje dobra ideja, o tome ćemo detaljnije kasnije pisati.

 4. Povećajte svoj online uticaj

  Ocenjujte goste, uključite se u online zajednice poput Facebook grupa, foruma i pružite dodatne usluge poput besplatnog bežičnog pristupa internetu ili besplatnih doručaka.

 5. Ponudite posebne pogodnosti i popuste

  Ponudite popuste i posebne pogodnosti kao što su besplatni boravak za decu ili besplatno parkiranje za rezervacije koje su napravljene direktno preko vaše web stranice.

Nastavite pravilno komunicirati sa svojim gostima i pružati im sjajno iskustvo, kako bi se vratili i preporučili vaš objekt drugima.

Ukoliko ste vlasnik objekta i potrebna vam je pomoć oko promovisanja vašeg objekta slobodno nas kontaktirajte.

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram