Kalendar za 2023. godinu - Danica Markez

Datum objave:
27.12.2022
Autor:
fruskorama-admin
Kategorije: 

Za 2023. godinu, Fruskorama.org vam nudi poseban kalendar sa prelepim fotografijama Danice Markez, naše novosadske fotografkinje.

Kalendar je rađen u visokoj rezoluciji i savršen je za ukrašavanje vašeg radnog prostora ili kuće. Svaki mesec donosi nove fotografije Fruške gore i okoline, u različitim i modernim stilovima, koji će vam svakodnevno donositi radost i inspiraciju.

Ukoliko ste fan Danice Markez ili jednostavno želite da ulepšate svoj radni prostor, ovaj kalendar je pravi izbor za vas. Ne propustite priliku da ga nabavite i uživate u lepoti i eleganciji fotogafija svaki dan u 2023. godini.

Zahvalna godini na svakoj stranici kalendara.
Na svakom doživljenom momentu,na daru prirode da kreira sva ova mesta. Zahvalna na ljudima koji su neke od tih lokacija upotpunili svojom pričom i energijom. Zahvalna svima vama na svakoj poruci, podršci, svom ličnom dozivljaju datih lokacija i želji da se posete iste.
Hvala 2022. 🙏✨
🔹Kalendari u limitiranoj seriji dostupni za poručivanje.

Kalendari su radjeni u 2 dimenzije, tj stoni kalendar pogodan za kancelariju i radni prostor i zidni kalendar.

Cena stonog kalendara je 1800 din., dok zidni kalendar košta 2200 din.

Za poručivanje se možete javiti direktno Danici na njenom instagram profilu.

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram