Zvuk Tišine

Beočin
Tip smeštaja:
Planinska kuća
Lokacija:
Beočin
Kapacitet:
6 osoba
Cena po danu:
Radni dan:
75 eur

Vikend:
100 eur/dan

Dnevno druženje bez noćenja:
Pozvati

Par:
Pozvati
Udaljenost:
1km od Beočina
4km od restorana
2km od prodavnice
Opis smeštaja:

Na samom ulazu u Nacionalni park Fruška gora, u neposrednoj blizini Beočinskog manastira, nalazi se planinska kuća za odmor “Zvuk Tišine“.

Na placu od oko 2000m2, kroz koji protiče “Ljuti” potok, smeštena je oaza mira za sve ljude kojima je potreban beg iz gradske vreve i gužve u okrilje prirode i tišine!

Planinska kuća iz klase GOLIJA, veličine je 93m2 i poseduje dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo sa kadom, hodnik i četiri terase sa predivnim pogledom na šumu, koja je ispred i iza kuće!

Smeštajni kapacitet objekta je do 6 osoba, u tri prostorije! Kuća poseduje klima uređaj, a u zimskom periodu grejanje je na struju i na drva, uz predivnu romantičnu peć sa staklenim vratima, kroz koja se vidi vatra!

Za pun komoditet i uživanje, na raspolaganju vam je i biblioteka sa preko 50 naslova domaćih i stranih pisaca, kablovska televizija uz besplatan bežični internet u celom objektu i dvorištu i muzički kutak , sa preko 120 CDa najraznovrsnije domaće i strane muzike!

Za najmlađe, obezbedili smo i kućicu na drvetu, sa terasom od 16m2 i predivnim pogledom na okolinu! Pored kuće se nalazi objekat sa roštiljem, koji vam je takođe na raspolaganju kao i fontana u kojoj tokom cele godine borave ribice i koja opušta svojim žuborom vode!

NOVO NOVO NOVO! 

U sklopu kompleksa, otvoren je novi objekat – mini retro igraonica pod nazivom BUNKER. 

Uživajte sa svojom porodicom i prijateljima u profesionalnim uređajima za zabavu, kao što su stoni fudbal, pikado, arkadna konzola sa nekoliko stotina starih igara (Super Mario, Pac-Man, Galaga, Bomb Jack, Moon Patrol. .. ), starim stripovima za decu (Mikijev Almanah, Mikijev Zabavnik) i za odrasle (Alan Ford), Zatim u video klubu sa preko 400 VHS kaseta raznih svetskih filmova!

Ako ste avanturističkog duha i želite da upotpunosti osetite duh prirode, putem pored manastira naići ćete na raskršće koje vodi do Dumbovačkog vodopada, izletišta Brankovac i rasadnika Nacionalnog parka. Opciono, postoji mogućnost da vam obezbedimo planinske bicikle i da i na taj način istražujete Frušku goru!

312 metara – restoran domaće kuhinje “Beli Čin”

338 metara – Beočinski manastir, zbog čistog I prijatnog vazduha, u nekom momentu bio je bolnica za pulmološke bolesti, jer se nalazi na Ruži vetrova, koji su na istoj putanji I nadmorskoj visini kao i kod Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici!

1057 metara – Prodavnica mešovite robe, radno vreme od 6:00 do 22:00h, svaki dan.

Opcije smeštaja:
Otvoreni bazen
Grejanje
Pristup za invalidska kolica
Zatvoreni bazen
Klima
Teretana
Free WiFi
Kuhinja
TV (kablovska)
Đakuzi
Parking
Za pušače
Opremu za roštilj
Pet Friendly
Za nepušače
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram