Tim Bilding - Evo kako ga najbolje organizovati da zaposleni budu prezadovoljni

Datum objave:
22.04.2024
Autor:
fruškorama team
Kategorije: 

Šta je tim bilding

 

Tim Bilding nije samo poslovni trend, već je i utemeljen u nauci.

Psihološka istraživanja su dosledno pokazala da dobro strukturirane aktivnosti tim bildinga mogu poboljšati moral zaposlenih, povećati produktivnost i promovisati saradnju.

Osnovni princip je da zajednička iskustva mogu srušiti barijere, omogućavajući pojedincima da bolje razumeju i veruju jedni drugima na dubljem nivou.

Ovo poverenje se kasnije pretapa u odličnu komunikaciju, smanjenje konflikata i harmoničnije radno okruženje. Razumevajući nauku iza organizacije događaja, na vama je samo da se opustite.

Tim bilding značenje

 

Šta je to Tim Bilding? Osnove i prednosti za timsku saradnju

Tim bilding predstavlja proces kroz koji se timovi unapređuju, jačajući međusobne veze i poboljšavajući efikasnost zajedničkog rada. Ova praksa podrazumeva organizaciju različitih aktivnosti i radionica koje omogućavaju članovima tima da bolje razumeju jedni druge, razvijaju poverenje i unaprede saradnju. Cilj tim bildinga je da se stvori pozitivno i podržavajuće radno okruženje, gde svaki član tima oseća svoju vrednost i doprinos uspehu organizacije.

Ključne Komponente Tim Bildinga:

 • Komunikacija: Tim bilding aktivnosti često se fokusiraju na poboljšanje verbalne i neverbalne komunikacije među članovima tima.

 • Poverenje: Kroz različite vežbe i izazove, članovi tima uče kako da se oslanjaju jedni na druge i razvijaju međusobno poverenje.

 • Saradnja: Tim bilding podstiče timsku saradnju kroz zajedničko rešavanje problema i ostvarivanje ciljeva.

 • Motivacija: Kroz uspešno organizovane tim bilding aktivnosti, zaposleni se osećaju motivisano i angažovano, što pozitivno utiče na produktivnost i zadovoljstvo poslom.

Vrste Tim Bilding Aktivnosti:

 • Outdoor Aktivnosti: Avanturističke aktivnosti kao što su pešačenje, kajak, kanu, terensko jahanje konja i kvad avanture.

 • Indoor Radionice: Interaktivne radionice, simulacije, timski izazovi i igre koje se odvijaju u zatvorenom prostoru.

 • Edukativni Seminari: Stručni treninzi i edukativne sesije fokusirane na razvoj veština i znanja potrebnih za efikasnu timsku saradnju.

Tim bilding je ključna komponenta uspešnog poslovanja, omogućavajući organizacijama da izgrade snažne, kohezivne i visoko efikasne timove. Kroz raznolike aktivnosti i radionice, tim bilding podstiče međusobno poverenje, komunikaciju i saradnju među članovima tima, doprinoseći tako dugoročnom uspehu i rastu organizacije.

Zašto je tim bilding bitan?

 

Tim bilding je ključan faktor za jačanje timskog duha i unapređenje saradnje unutar kompanija. Kroz različite aktivnosti i radionice, tim bilding podstiče poverenje, komunikaciju i efikasnost među članovima tima. Osim što doprinosi boljoj koheziji unutar tima, tim bilding ima brojne pozitivne efekte i na samu kompaniju.

Jedna od najvažnijih karakteristika tim bildinga jeste poboljšanje produktivnosti zaposlenih. Kada članovi tima bolje sarađuju i razumeju jedni druge, to direktno utiče na efikasnost i uspešnost u obavljanju zadatka. Takođe, tim bilding podstiče kreativnost i inovativnost, jer omogućava zaposlenima da razmišljaju van okvira i pronađu nove načine za rešavanje problema.

Izmeštanje zaposlenih iz kancelarijskog okruženja i organizovanje aktivnosti u prirodnom okruženju ima posebno pozitivan uticaj.

Boravak u prirodi opušta, smanjuje stres i pomaže u osvežavanju uma. Osim toga, outdoor aktivnosti kao što su pešačenje, timski sportovi ili avanturističke igre podstiču timsku koheziju, jačajući međusobne veze i razvijajući poverenje.

Zaključno, tim bilding je neophodan za svaku kompaniju koja želi da izgradi snažne i efikasne timove. Kroz kombinaciju različitih aktivnosti, tim bilding ne samo da unapređuje saradnju i komunikaciju unutar tima, već i doprinosi boljem poslovanju kompanije u celini.

 

Zašto je tim bilding potreban zaposlenima?

 

Postoje znaci koji ukazuju na potrebu za tim bildingom, poput nedostatka jasnoće u postavljenim ciljevima, neostvarenja očekivanih rezultata i sastanaka bez fokusa. Ipak, iako tim možda nije suočen sa ovim izazovima, redovne tim bilding aktivnosti mogu ojačati njegovu efikasnost i povećati zadovoljstvo zaposlenih.

Kako motivisati zaposlene za učešće u tim bilding aktivnostima i kako izabrati najefikasnije metode za izgradnju tima?

U današnjem stresnom okruženju, aktivnosti koje kombinuju zabavu i smeh su često najefikasnije. Osim što podižu raspoloženje, ove aktivnosti podstiču kreativnost, poboljšavaju komunikaciju i jačaju timsku koheziju.

Prilikom odabira aktivnosti za tim bilding, važno je razmotriti:

 • Ciljeve: Koje veštine ili vrednosti želite da unapredite?

 • Budžet: Koliko sredstava možete izdvojiti za ove aktivnosti?

 • Vreme: Koliko vremena je dostupno za organizaciju i izvođenje aktivnosti?

tim bilding fruska gora

Predlozi za tim bilding aktivnosti:

 • Treasure Hunt: Interaktivna igra koja zahteva timski rad i rešavanje zagonetki.

 • Aktivnosti u prirodi: Opuštajuće i zabavne aktivnosti poput raftinga, planinarenja ili penjanja.

 • Kulinarski časovi: Mogućnost da zaposleni zajedno kuvaju i uče jedni od drugih.

 • Volontiranje: Aktivnosti koje omogućavaju timu da doprinese zajednici i razvija osećaj zajedništva.

 • Rešavanje problema: Vežbe koje podstiču kritičko razmišljanje i saradnju.

 • Kreativne radionice: Aktivnosti poput slikanja ili oslikavanja koje podstiču kreativnost i inovativnost.

 • Fizičke aktivnosti: Sportske igre ili izazovi koji podstiču timski duh i zdravu konkurenciju.

 • Društvene igre: Neformalne igre koje podstiču timsku saradnju i zabavu.

 • Timski obroci: Prilika za opuštanje i neformalno druženje van radnog okruženja.

 • Eko akcija: Akcija čišćenja određenog izletišta ili lokaliteta sa vodičima i druženjem.

 • Bushcraft radionica: kratka obuka preživljavanja u prirodi, poput paljenja vatre, radionica čvorova, postavljanje šatora…

bushcraft fruska gora

Saveti za uspešan tim bilding:

 • Jasno definišite ciljeve i očekivanja od aktivnosti.

 • Podstaknite aktivno učešće i interakciju među zaposlenima.

 • Izaberite aktivnosti koje su zabavne, ali i edukativne.

 • Organizujte debriefing sesije nakon aktivnosti kako biste reflektovali o stečenim iskustvima i primenili ih na radnom mestu.

Ukoliko vam je potrebna pomoć u organizaciji tim bilding aktivnosti, stojimo vam na raspolaganju. Do sada smo organizovali mnogo tim bildinga za različite klijente i različite grupe. Trudimo se da maksimalno prilagodimo sve aktivnosti grupi.

 

Tim building aktivnosti

 

Tim building aktivnosti koje mi nudimo su uglavnom bazirane na Frušku goru i okolinu. Fruška gora nudi veliki izbor aktivnosti i izbora što u prirodi, kako na vodi, tako i u šumi i stazama i izletištima.

 

Naš tim poznaje najbolje lokacije i ima iskustva u realizaciji timskih aktivnosti i najrazličitijih tim building aktivnosti.

jeep safari fruska gora

Neke od najpopularnijih aktivnosti koje mi organizujemo za vas su:

 

1. Igre na otvorenom Fruška gora team building

Fruskorama tim nudi različite igre na otvorenom koje su dizajnirane da unaprede timsku koheziju i saradnju. Ove zabavne i raznolike aktivacije između timova obuhvataju timsko rešavanje zagonetki, takmičenja i druge dinamične aktivnosti koje podstiču komunikaciju, strategiju i kreativno razmišljanje među učesnicima.

2. Obilazak katakombi Petrovaradinska tvrdjava - Fruška gora

Otkrijte tajne ispod površine Petrovaradinske tvrđave kroz organizovanu turu po njenim fascinantnim katakombama. Sa stručnim vodičem, posetioci će imati priliku da istraže misteriozne podzemne prolaze, dok se kroz interaktivne igre i zadatke upoznaju sa istorijom i značajem ovog istorijskog lokaliteta.

3. Eko akcija - Fruška gora

Fruškorama tim organizuje Eko akcije čišćenja različitih lokaliteta na Fruškoj gori. Ova aktivnost nije samo prilika da se uživa u prirodi, već i da se doprinese očuvanju životne sredine. Učesnici će se angažovati u skupljanju otpada, uređivanju staza i održavanju prirodnih lepota ovog prelepog regiona.

4. Hiking ture - Fruška gora

Za ljubitelje prirode i avanturističkog duha, Fruskorama tim nudi pešačke ture do najlepših lokaliteta Fruške gore. Iskusni vodiči će voditi grupe kroz netaknute prirodne lepote, pružajući priliku za uživanje u spektakularnim pejzažima, obogaćujući iskustvo pričama i zanimljivostima o regionu. Sa našim iskusnim vodičima upoznajte najlepša izletišta, vidikovce, jezera, manastire i lokalitete Fruške gore.

5. Kanu avantura

Pripremite se za nezaboravnu avanturu na vodi sa kanuom. Uz vesla u rukama, učesnici će se uputiti niz reku, istražujući skrivene kutke prirode i uživajući u miru i tišini vodene sredine. Ova aktivnost je idealna za sve one koji traže kombinaciju fizičke aktivnosti i relaksacije u prirodi.

6. Panoramski let avionom nad Fruškom gorom

Doživite adrenalin i lepotu Fruške gore iz pticije perspektive kroz panoramski let avionom. Sa iskusnim pilotom, učesnici će imati priliku da lete iznad prelepih pejzaža, doživljavajući nezaboravne poglede i uzbuđenje letenja visoko iznad zemlje.

7. Fruškorama Treasure Hunt

Spremni za avanturu potrage za skrivenim blagom? Fruškorama Treasure Hunt vodi učesnike na uzbudljivu potragu za skrivenim blagom kroz čuda Novog Sada i lepote Fruške gore. Ova interaktivna igra kombinuje elemente istraživanja, rešavanja zagonetki i timskog rada, pružajući ne samo zabavu već i priliku za učenje i upoznavanje sa kulturom i istorijom regiona. Imamo opciju potrage za blagom u Novom Sadu i Vrdniku.

8. Streličarstvo - Fruška gora

Otkrijte tradicionalnu veštinu gađanja strelom iz luka kroz streličarstvo na Fruškoj gori. Sa stručnim instruktorima, učesnici će se upoznati sa osnovama i tehnikama ovog drevnog sporta, dok istovremeno razvijaju koncentraciju, preciznost i koordinaciju.

9. Katamaran na Dunavu - Novi Sad

Voznja katamaranom po Dunavu u Novom Sadu postala je izuzetno popularna aktivnost za organizaciju tim bildinga. Ova avantura nudi ne samo nezaboravan doživljaj na vodi, već i idealnu priliku za jačanje timskog duha i povezivanje članova tima.

Katamaran je moderan i komforan brod, postaje vaša platforma za istraživanje prelepih dunavskih pejzaža i uživanje u svežem vazduhu i suncu. Ploveći nizvodno Dunavom, timovi imaju priliku da se opuste, razmene ideje i bolje se upoznaju van radnog okruženja.

Osim što pruža relaksaciju i zabavu, vožnja katamaranom omogućava timovima da rade na komunikaciji, saradnji i rešavanju problema. U takvom opuštenom okruženju, zaposleni se oslobađaju stresa i pritiska svakodnevice, što doprinosi pozitivnoj atmosferi i produktivnosti.

Uz stručnog vodiča i udoban brod, vožnja katamaranom po Dunavu u Novom Sadu predstavlja savršen izbor za organizaciju nezaboravnog i korisnog tim bildinga. Ova aktivnost ne samo da će ojačati vaš tim, već će i pružiti svima priliku za opuštanje i uživanje u jedinstvenom iskustvu na vodi.

jeep avantura fruska gora

10. Jeep safari avantura po Fruškoj gori

Fruškorama vam pruža priliku da otkrijete čari Fruške Gore na jedinstven način kroz adrenalinsko iskustvo koje će ostati dugo u vašem sećanju. Sa našim stručnim timom vozača i vodiča, garantujemo sigurnu i nezaboravnu avanturu kroz ovaj fascinantni region.

Naša tura započinje vožnjom po ucrtanim kolskim putevima, uz poštovanje i očuvanje zaštićenih zona biodiverziteta Nacionalnog parka Fruška gora. Uživaćete u vožnji terenskim vozilima, prelazeći off-road staze koje vode do skrivenih dragulja prirode ovog područja.

Za one koji žele da podele ovo iskustvo sa svojim prijateljima ili porodicom, nudimo mogućnost iznajmljivanja do 5 Jeep-ova sa vozačima/vodičima, prilagođavajući se vašim individualnim potrebama. Jeep safari Fruška gora je jedinstveno iskustvo.

Tokom ture, posetićemo različite atrakcije Fruške Gore, uključujući jezera, manastire i vidikovce. Na ovim lokacijama ćete imati priliku da se divite netaknutoj lepoti prirode, uživate u spektakularnim panoramskim pogledima i iskusite mir i tišinu koji pruža ovaj prelep region.

Fruškorama je vaš idealni partner za otkrivanje lepota Fruške Gore na jedinstven i nezaboravan način. Pridružite nam se na ovoj avanturi i doživite sve čari ovog prelepog prirodnog blaga!

11. Ebike avantura na Fruškoj gori

Fruskorama predstavlja jedinstvenu eBike avanturu na Fruškoj Gori, idealnu za ljubitelje prirode i avanturiste koji žele da dožive lepote ovog prelepog regiona na potpuno nov način. Naša eBike tura pruža vam priliku da istražite fascinantne predjele Fruške Gore na električnim biciklima uz stručno vođstvo naših vodiča.

Ova avanturistička vožnja električnim biciklima omogućiće vam da bez napora pređete različite terene i uživate u prirodnim lepotama Nacionalnog parka Fruška gora. Naši iskusni vodiči će vas voditi kroz neke od najatraktivnijih lokaliteta ovog područja, pružajući vam nezaboravno iskustvo i priliku da se povežete sa prirodom na dublji način.

Pre nego što započnete avanturu, dobićete sveobuhvatnu obuku o korišćenju eBike-a i sigurnosnim merama, kao i neophodnu zaštitnu opremu kako biste se osećali sigurno i pripremljeno za vožnju.

Ova eBike avantura na Fruškoj Gori je savršen način da istražite ovu prelepu regiju, povećate svoju fizičku aktivnost i provedete kvalitetno vreme u prirodi. Ne propustite priliku da doživite sve čari Fruške Gore na električnom biciklu i rezervišite svoje mesto na našoj sledećoj turi!

ebike fruska gora

Tim bilding Beograd

Tim bilding  postaje sve popularniji kao način za jačanje timskog duha i poboljšanje saradnje među zaposlenima. Jedan od ključnih elemenata uspešnog tim bildinga je izmestanje iz zatvorenog prostora u prirodniji i prijatniji ambijent.

Na samo sat vremena od Beograda je najstariji nacionalni park u zemlji Fruška gora. Fruška gora predstvalja jednu od najzanimljivijih lokacija za organizaciju raznih tipova tim bildinga i nudi mnogo mogućnosti.

Zamislite dan proveden na čistom vazduhu Fruške gore, gde vaš tim može da se opusti, zabavi i zajedno učestvuje u različitim interesantnim aktivnostima. Od avanturističkih do kreativnih, izbor je veliki i prilagođen svakom timu i njihovim potrebama.

Fruškorama udruženje nudi vam tim bilding ključ u ruke sa širokim spektrom aktivnosti na Fruškoj gori. Iskusni vodiči će voditi vaš tim kroz avanture, dok će dobra hrana i pozitivno raspoloženje dodatno doprineti nezaboravnom iskustvu.

Ne samo da će vaši zaposleni ojačati timsku saradnju, već će i napuniti baterije u prelepom prirodnom okruženju, daleko od gradske vreve i svakodnevnog stresa.

Izaberite Fruškoramu za svoj sledeći tim bilding i garantujemo vam dobru zabavu, avanturu i nezaboravno iskustvo za sve učesnike!

 

Tim bilding Novi Sad

 

Tim bilding u Novom Sadu predstavlja savršenu priliku da vaš tim iskusi novu dimenziju saradnje i povezivanja. U današnjem brzom ritmu rada, promena okruženja i izlazak iz konvencionalnih poslovnih prostora može doneti revitalizaciju, podsticati kreativnost i unaprediti međuljudske odnose.

Ako ste smešteni u Novom Sadu ili okolini mogu se organizovati razne aktivnosti za vašu kompaniju. Radimo organizaciju prevoza, hrane, animaciju i organizaciju aktivnosti i avantura.

Zamislite dan u prirodi Fruške gore, udaljeni od gradske buke, gde će vaš tim moći da se opusti, diše svež vazduh i uživa u lepotama prirode. Novi Sad, kao kapija prema ovom prirodnom blagu, nudi neograničene mogućnosti za raznolike i dinamične tim bilding aktivnosti. Bilo da je reč o timskim igrama, sportskim izazovima ili kreativnim radionicama, svaka aktivnost je dizajnirana da podstakne timsku saradnju, razvija veštine komunikacije i gradi poverenje među članovima tima.

Fruškorama udruženje će se pobrinuti za vas i vaš tim bilding će biti pažljivo osmišljen i prilagođen specifičnim potrebama i ciljevima vašeg tima. Profesionalni vodiči će vas provesti kroz različite avanturističke i edukativne aktivnosti, dok će se za kvalitetnu hranu i zabavu pobrinuti stručni tim koji će se brinuti o svakom detalju.

Imamo razne aktivnosti koje se mogu izvesti u samom gradu kao na primer obilazak katakombi, vožnja katamaranom, brodom, kajacima. Možete bolje upoznati grad kroz potragu za blagom kroz igricu Treasure Hunt.

Osim što će ovakav pristup ojačati veze unutar tima i podstaknuti zajednički rad, vaši zaposleni će imati priliku da se odmore, resetuju i vrate na posao puni entuzijazma i inspiracije.

Ukoliko želite da vaša firma napravi korak napred u jačanju timskog duha, izbor Fruške gore za tim bilding je pravi potez. Fruškorama tim je tu da vam pruži podršku u organizaciji, garantujući vam ne samo kvalitetnu zabavu i avanturu, već i trajne uspomene i pozitivne promene u timskoj dinamici i radnoj atmosferi.

hiking fruska gora

Kako Fruška Gora Postaje Epicentar Team Buildinga u Srbiji

Fruška gora je postala neosporni epicentar za organizaciju team building aktivnosti, postavši prvi izbor za brojne kompanije i firme iz Beograda, Novog Sada i šire okoline. Njena sve veća popularnost može se pripisati nizu faktora koji ovu regiju čine idealnom destinacijom za korporativne događaje.

Prva i najznačajnija prednost je svakako blizina. Udaljenost od samo nekoliko desetina kilometara od dva najveća grada u Srbiji omogućava lako i brzo pristupanje, čineći Frušku goru idealnim mestom za dnevne izlete i aktivnosti koje ne zahtevaju duge vožnje. Osim toga, dobro razvijena infrastruktura i pristupne saobraćajnice olakšavaju organizaciju i logistiku događaja.

Posete vinarijama na Fruškoj gori

Otkrijte čaroliju gastronomskih iskustava kroz naše jedinstvene tim bilding aktivnosti! U Fruškorama timu ne samo da gradimo veštine saradnje i timskog duha, već i otvaramo vrata prefinjenim ukusima i mirisima vinske kulture. Naša ponuda obuhvata nezaboravne posete vrhunskim vinarijama, gde ćete istražiti tajne vinogradarske umetnosti i uživati u degustacijama najkvalitetnijih vina. Prošetajte kroz idilične vinograde i otkrijte šta čini naše vino posebnim. A to nije sve! Organizujemo i elegantne večere u najboljim restoranima, gde će vaše čulo ukusa biti očarano bogatstvom lokalnih specijaliteta. Dopustite nam da stvorimo za vas gastronomski doživljaj koji će ostati urezan u sećanju vašeg tima zauvek.

Tim bilding Fruška gora

Njena prirodna lepota takođe igra ključnu ulogu. Kao najstariji nacionalni park u zemlji, Fruška gora nudi prelepe pejzaže, netaknutu prirodu i bogat biodiverzitet. Ovo pruža inspirativno okruženje koje podstiče kreativnost, relaksaciju i pozitivnu energiju među učesnicima. Šume, planine, jezera i reke koje okružuju ovu regiju pružaju neograničene mogućnosti za organizaciju različitih avanturističkih aktivnosti, od pešačenja, biciklizma, vožnje kanuom do ekoloških akcija čišćenja i obilazaka istorijskih i kulturnih znamenitosti.

Pored prirodnih resursa, Fruška gora nudi i širok spektar lokacija i objekata koji su prilagođeni potrebama team building aktivnosti. Ovde se mogu pronaći odmarališta, planinarski domovi, seoska gazdinstva i moderni hotelski kompleksi koji su opremljeni svim potrebnim sadržajima za uspešnu organizaciju timskih radionica, konferencija i zabavnih aktivnosti.

Uz sve ove prednosti, Fruška gora je postala simbol uspešne kombinacije poslovnog i privatnog, rada i opuštanja, stvarajući tako savršenu ravnotežu koja privlači kompanije da ovde organizuju svoje team building događaje.

 

Tim bilding Srbija

 

Srbija, sa svojom bogatom istorijom, raznolikom prirodom i kulturnim nasleđem, pruža mnoge mogućnosti za originalne i inspirativne tim bilding aktivnosti. Međutim, Fruška gora se ističe kao idealna destinacija za ovakve vrste događaja. Ova prelepa planina, poznata po svojoj prirodnoj lepoti, istorijskim znamenitostima i raznovrsnim aktivnostima, nudi savršen ambijent za avanturističke izlete, planinarenje, biciklizam i mnoge druge tim bilding aktivnosti.

U saradnji sa udruženjem Fruškorama, specijalistima za organizaciju tim bildinga na Fruškoj gori, vaša avantura će biti pažljivo planirana i prilagođena specifičnim potrebama i interesima vašeg tima. Kao eksperti za Frusku goru, Fruškorama će se pobrinuti da svaki deo programa bude besprekoran, odabirući najbolje lokacije, pružajući iskusne vodiče i osiguravajući kvalitetnu hranu i zabavu.

Osim što će ovakav pristup podstaći jačanje timskog duha, unaprediti komunikaciju i povećati produktivnost, vaši zaposleni će imati priliku da se opuste, napune energijom i vrate na posao inspirisani i motivisani za nove izazove.

Ako želite da vaš tim bilding bude ne samo uspešan i produktivan, već i nezaboravan, izbor Fruške gore kao destinacije i saradnja sa udruženjem Fruškorama su pravi put ka postizanju ovog cilja. Sa fokusom na Fruškoj gori, Fruškorama će vam pružiti iskustvo koje će vaš tim dugo pamtiti, obogaćeno lepotama prirode, avanturom i pozitivnom energijom.

 

Tim bilding firma

 

Naučna osnova tim bildinga: Ključ za bolju saradnju zaposlenih i toga se držimo već godinama. Naš cilj je da vašim zapolsenima pružimo nezaboravno iskustvo i punjenje baterija :)

Fruškorama je vaša prva i najbolja destinacija kada je reč o organizaciji tim bildinga za kompanije i timove. Sa dugogodišnjim iskustvom i stručnim timom, Fruskorama se ističe kao lider u pružanju vrhunskih tim bilding usluga koje su prilagođene potrebama i ciljevima svake kompanije.

Ono što Fruškoramu čini posebnom je njihova sposobnost da pruži nezaboravno iskustvo u prirodi, bilo da se radi o planinarenju, biciklizmu, avanturističkim izazovima ili kreativnim radionicama. Njihovi iskusni vodiči su tu da vode vaš tim kroz različite aktivnosti, obezbeđujući sigurnost, zabavu i edukaciju.

Jedinstvena ponuda Fruškorame uključuje "ključ u ruke" pakete koji olakšavaju organizaciju tim bildinga, kao i mogućnost kreiranja customizovanih aktivnosti koje se tačno uklapaju u potrebe vaše grupe.

Ovo znači da Fruškorama pruža fleksibilnost da se svaki tim bilding prilagodi specifičnim zahtevima i interesima vaše kompanije, stvarajući tako unikatno i personalizovano iskustvo za svakog učesnika.

Kada se odlučite za Fruškoramu, možete biti sigurni da će vaš tim bilding biti ne samo uspešan i produktivan, već i inspirativan i nezaboravan. Sa fokusom na kvalitetu, bezbednost i kreativnost, Fruškorama je pravi izbor za sve kompanije koje žele da unaprede timsku saradnju, podstaknu inovativnost i izgrade snažne međuljudske odnose među svojim zaposlenima.

tim bilding na fruskoj gori

Kulturna osetljivost u organizaciji Tim Bilding aktivnosti

Kako se poslovni svet sve više globalizuje, timove često čine članovi različitih kulturnih pozadina. Ključno je da aktivnosti izgradnje timova budu kulturno osetljive, obezbeđujući inkluzivnost i poštovanje svih učesnika.

To znači razumevanje i vrednovanje različitih stilova komunikacije, tradicija i perspektiva. Aktivnosti treba da izbegavaju stereotipe i umesto toga da se fokusiraju na univerzalne teme koje odjekuju kod svih.

Promovisanjem kulturne svesti, izgradnja timova može postati platforma za slavlje raznolikosti, što dovodi do bogatijih ideja i inkluzivnijeg radnog okruženja.

Imali smo mnogo najrazličitijih kompanija i timova iz celog sveta i uvek se poštuje diverzifikacija i različitosti. Poštuju se kulturne razlike i njima se prilagođava svaka aktivnost i avantura, od ishrane do različitih stvari.

Zašto je tim bilding ključan za produktivnost i dobro raspoloženje

Savremeni život nas svojom dinamikom ostavlja bez mnogo vremena da se posvetimo sebi i stvarima koje nas interesuju, zabavljaju ili nas okrepljuju.

Beg iz svakodnevice uz prikladne zabavne aktivnosti uvek donosi pozitivne posledice u vidu povećanja radne energije i elana, poboljšanog raspoloženja i prisnijeg odnosa sa ljudima, kao i skladnijeg odnosa sa okolinom.

Tim bilding programi su se dokazali kao uspešan vid jačanja produktivnosti na poslu, jer se dobre vibracije sa zanimljivih avantura lako prenesu i na radno mesto. Dakle, da biste bili produktivni, morate povremeno i da zastanete, predahnete i dobro se zabavite raznim aktivnostima.

Izbora je mnogo i postoji toliko načina na koje sa kolegama možete da uradite nešto novo, drugačije, dinamičnije i potpuno opuštajuće, ostavljajući za to vreme poslovne obaveze po strani.

Personalizovani tim bilding programi za vaš tim ili kompaniju

Vaše je samo da potom dođete u zakazano vreme na zakazano mesto, i čarolija može da počne!

Glavni moto organizacije je da se vaši zaposleni dobro zabave i lepo osećaju svo vreme.

Za vaše potrebe organizujemo personalizovane tim bildinge ključ u ruke gde možete kombinovati jednu ili vise aktivnosti i na taj način imati potpuno iskustvo.

Fruškorama tim se bavi organizacijom tim bildinga po sistemu ključ u ruke, od transporta, logistike, organizacije, pomoći pri izboru adekvatnih aktivnosti za vaš tim do organizacije ručkova, eventa ili degustacija.

Zajednička avantura biće idealan način da upoznate saradnike i van okvira radnog prostora i formalnih odnosa, a samim tim i da poboljšate odnose u vašem timu ili kompaniji, jer ljude ništa ne spaja bolje od dobrog provoda, koji je u ovom slučaju zagarantovan.

Dajemo vam mogućnost da sami odaberete i sastavite program svog tim bildinga, bilo da je on u prirodi, ili u zatvorenom prostoru. U skladu sa vašim željama pripremićemo detaljan plan događaja i aktivnosti. Uveravamo vas da će se vaš tim, bilo kakvu kombinaciju da odaberete, dobro zabaviti, te da će nesvakidašnji izazovi stvoriti nove međusobne spone, i ojačati one postojeće.

Rezervišite vašu avanturu na vreme

fruskorama@gmail.com

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram