Tour de Fruška 2023

Datum objave:
24.03.2023
Autor:
fruskorama-admin
Kategorije: 

Prethodnog maja, u Vrdniku, u Nacionalnom parku Fruška gora, po prvi put je održana manifestacija “Tour de Fruška”. Ovaj projekat, koji objedinjuje sport, privredu i turizam , zbog svoje atraktivnosti, za vrlo kratko vreme privukao je veliki broj zaljubljenika u biciklizam, ali I u prirodu. Centralni deo ovog događaja predstavljao je sportski program, koji se odnosio na brojne biciklističke trke, koje su održane u toku tri dana trajanja ovog događaja.

Tour de Fruška

Sportski deo događaja upotpunilo je izlaganje brojnih turističkih organizacija, edukacije, kao i učešće brojnih privrednih subjekata na Noćnom bazaru.

Tour de Fruška ove godine biće održana u prolećnom I jesenjem izdanju od 19.-22. Maja I od 22.-24-septembra, kod hotela Movenpick Fruške terme, a posetiocima sprema vrlo raznolik I sadržajan program. Kada je sport u pitanju, kao glavni program manifestacije Tour De Fruška, su trke  MTD maraton, rekreativnog karaktera, Trail trka, a kao najatraktivnija izdvaja se prva E – bike trka „Velika nagrada Vrdnika“, budući da smo prvi u Srbiji, organizovali trku elektirčnim biciklima i time privukli veliki broj zaljubljenika u e-biking. Takođe ove godine veliku pažnju poklanjamo I deci različitih uzrasta, koji će imati svoj trku, ali I priliku da učestvuju u raznim edukacijama u vezi sa biciklizmom. Pored sportskog programa, posetioci će biti uprilici da uživaju I u edukativnim I zabavnim sadržajima, tako da proleće I jesen u Vrdniku obećavaju sjajnu sportsko rekreativnu zabavu za sve uzraste.

TOUR DE FRUŠKA 2023 SATNICA

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram